Våra Tjänster
Mediacollection.eu.pdf
broschyr
Vi har verktygen för att mäta både effekten och resultaten, du  vill ju framför allt  veta hur det gick.

Genom att välja oss spara du tid och en massa pengar allt du behöver göra att kontakta din kontaktperson hos som har uppgift att sätta samman ett team som har alla de förmågor och kunskaper just du behöver. Oavsett budget kan vi erbjuda dig det bästa inom reklamköp, media, förhandling, copy, webbplattformar, churn, site- optimering, performance marketing, djupintervjuer, sponsring, event, marknads-PR, DM, webb-TV, mobila siter,  bloggar, avancerad medieproduktion, effektmätningar, kund undersökningar, investment management, bloggscanning, kreativitet, , produktplacering, produkt- utveckling, medieträningar.

 

 

 

Varför välja oss

 

under. Det ger oss den företagskännedom vi behöver för att hitta rätt strategi och välja rätt media.
Inga  ideer eller förslag är för   extravaganta för oss; din önskan och allt du behöver är helt enkelt vår lag!

Vi håller gärna föreläsningar och seminarier i entreprenörskap, Medieförsäljning, marknadsföring och de olika mediekanalerna. Stora sällskap och små sällskap. Oavsett form på föreläsning och sammanhang, är vår utgångspunkt alltid att prata om era behov, utifrån de som ska lyssna på oss. Vad vill ni uppnå med att anlita oss? Vilka områden ska vi täcka? Vad har publiken för förkunskaper?

 

Föreläsningar och seminarier.

 

 

Letar du efter det bästa och mest kostnadseffektiva sättet att nå din målgrupp? Media Collection är ett Svensk och internationell mediebyrå. Hos oss hittar du både den bredaste och den djupaste kunskapen om var och hur du når dina konsumenter. Vi känner till media kanalerna och vi förstår sambanden mellan de. Vi ger dig de svaren du behöver för att gör ditt företags kampanjer effektivare!

 

Vi har ett team experter med flera års erfarenhet. Media Collection Hjälper dig med strategi, rådgivning, research planering och köp av TV, radio, digitalt, sökmarknadsföring, vägledande, utomhus, print och relationsmarknadsföring medieproduktion, grafisk produktion och webb design.